Pentru oricare dintre nevoile specifice, INTERDRAW poate oferi servicii care garanta succesul  unui proiect. In cazul in care este necesar managementul intregului proiect, INTERDRAW poate pune la dispozitie serviciile necesare de asistenta, de la concept pana la predarea catre utilizatorul final a proiectului realizat.

Acest rezultat este obtinut printr-o munca complexa de echipa, in care INTERDRAW indica oportunitatile, criteriile de proiectare si solutiile pentru obtinerea unei optimizari a costurilor, a calitatiii dorite si a unei planificari realiste a intregului proces.

Prin elaborarea bugetului initial si a planificarii proiectului si prin controlul calitatii lucrarilor si a costurilor in faza de construire, INTERDRAW asista in fiecare moment Clientii pe urmatoarele directii specifice:


Intrucat un bun control al costurilor este fundamentat pe o atenta planificare a intregului proiect, INTERDRAW pune la dispozitie un sistem de management al schimbarilor si de identificare din timp a potentialelor riscuri, permitand astfel luarea masurilor corective in faza de proiectare, a ofertarii pentru atribuirea contractelor (procurement) si a executiei lucrarilor planificate.