interdraw interdraw interdraw

Servicii

Project Management

Inca inainte de inceperea fazei de proiectare, sau inainte de atribuirea contractului de proiectare, INTERDRAW informeaza Clientii despre solutiile de proiectare posibile pentru atingerea obiectivului stabilit si despre implicatiile pe care diferitele solutii le au din punct de vedere al controlului costurilor si al calitatii.

Pe parcursul fazei de procurement/organizare a concursului de oferte pentru atribuirea contractului de executie a lucrarilor, INTERDRAW ofera o serie de servicii.

Pentru faza de realizare a lucrarilor de constructie, instrumentul principal de control este graficul de executie a lucrarilor, care include procedurile de asigurare a calitatii si alte informatii puse la dispozitie de catre Contractor, cum ar fi graficul de furnizare a materialelor si echipamentelor in santier.

Detalii

Lender's Supervisor

Principalele activitati ale INTREDRAW in calitate de Lender’s Supervisor sunt:

  1. Elaborarea unui raport initial care sa acopere in principal urmatoarele aspecte ale proiectului: punct de vedere asupra contractului de Antrepriza si asupra documentatiei tehnice anexate contractului, si in egala masura asupra oricarei documentatii de proiect astfel incat sa poata fi in masura sa confirme ca proiectul trateaza toate lucrarile necesare pentru realizarea integrala a constructiei;
  2. Rapoarte lunare asupra stadiului lucrarilor si asupra tuturor chestiunilor contractuale, financiare si administrative referitoare la proiect, care sunt elaborate si inaintate Bancii Finantatoare.
  3. Elaborarea si prezentarea catre Banca finantatoare a Raportului Final care confirma ca proiectul a fost incheiat in concordanta cu planurile si specificatiile din proiect.
Detalii

Asistenta tehnica si consultanta pentru licitatii publice

Detalii

Facility Management

Serviciile de Facility Management furnizate de catre INTERDRAW sunt destinate cladirilor rezidentiale, de birouri si industriale, in faza operationala a ciclului de viata al unei cladiri, care in mod normal se intinde pe o perioada de cateva decenii. Astfel, serviciile de facility management reprezinta un proces continuu de furnizare de suport pentru activitatea principala desfasurata in cladire, proces in care optimizarea serviciilor reprezinta un obiectiv permanent. Acestea sunt realizate prin managementul urmatoarelor  activitati: Mediu Sanatate si Siguranta, sisteme mecanice, sisteme de alimentare electrica, sisteme de securitate, managementul spatiilor.

Detalii