interdraw interdraw interdraw

Project management

Faza de proiectare

Inca inainte de inceperea fazei de proiectare, sau inainte de atribuirea contractului de proiectare, INTERDRAW informeaza Clientii despre solutiile de proiectare posibile pentru atingerea obiectivului stabilit si despre implicatiile pe care diferitele solutii le au din punct de vedere al controlului costurilor si al calitatii. Acest proces are ca finalitate elaborarea unor specificatii de proiect care sunt foarte competitive in vederea realizarii unui proiect de inalta calitate care sa raspunda cerintelor Clientului.

Detalii

Faza de procurement

Pe parcursul fazei de procurement/organizare a concursului de oferte pentru atribuirea contractului de executie a lucrarilor, INTERDRAW ofera o serie de servicii.

Detalii

Faza de constructie

Pentru faza de realizare a lucrarilor de constructie, instrumentul principal de control este graficul de executie a lucrarilor, care include procedurile de asigurare a calitatii si alte informatii puse la dispozitie de catre Contractor, cum ar fi graficul de furnizare a materialelor si echipamentelor in santier. Managementul implementarii proiectului si managementul contractului sunt cele doua directii principale ale controlului proiectului in aceasta etapa.

Detalii