interdraw interdraw interdraw

Facility Management

Principalele activitati ale INTREDRAW in calitate de Lender’s Supervisor sunt:

Serviciile de Facility Management furnizate de catre INTERDRAW sunt destinate cladirilor rezidentiale, de birouri si industriale, in faza operationala a ciclului de viata al unei cladiri, care in mod normal se intinde pe o perioada de cateva decenii. Astfel, serviciile de facility management reprezinta un proces continuu de furnizare de suport pentru activitatea principala desfasurata in cladire, proces in care optimizarea serviciilor reprezinta un obiectiv permanent. Acestea sunt realizate prin managementul urmatoarelor  activitati: Mediu Sanatate si Siguranta, sisteme mecanice, sisteme de alimentare electrica, sisteme de securitate, managementul spatiilor.

Activitatile principale sunt impartite in activitati de mentenanata predictiva, preventiva si reactiva, care includ mentenanta zilnica a tuturor sistemelor din cladire, de exemplu sistemul electric, HVAC, sanitar, de iluminta, ca si curatenia, gradinaritul si paza precum si toate celelalte activitati non-core sau de suport, care nu reprezinta activitatea primara a companiei/individului care ocupa cladirea respectiva.

In aceasta calitate, INTERDRAW coordoneaza si supravegheaza operatiunile si mentenanta obiectivului intr-un mod sigur din punct de vedere al mediului si in acelasi timp eficient din punct de vedere al costurilor, cu obiectivul de a mentine in timp valoarea cladirii.

In timp ce in calitate de Facility Manager INTERDRAW se concentreaza asupra Clientilor existenti in cladire, noi furnizam si servicii de Property Management, care includ inchirierea si activitati le de marketing pe langa serviciile de facility manager.

In baza experientei sale in servicii de Project Management, INETRDRAW este gata sa furnizeze suport esential din punct de vedere decizional in faza de proiectare si construire, asigurandu-se astfel ca Proprietarul este informat in mod corect asupra nevoilor operationale in vederea asigurarii unui suport optim pentru activitatea principala ce urmeaza a se desfasura in cladire.