INTERDRAW a inceput ca o companie furnizoare de servicii de project management si construction management. Oricare ar fi nevoile unui proiect INTERDRAW contribuie decisiv la succesul acestuia printr-un cost management si project management, trecand prin toate fazele sale. Interdraw este o companie ce ofera servicii de: construction management, construction project management, project management, cost management, dirigentie de santier, proiectare constructii, project planner, primavera project planner.

Experienta

INTERDRAW SRL a fost infiintata in 2001 in Bucuresti, avand ca misiune furnizarea serviciilor de project, cost management si dirigintie de santier catre investitori, proprietari sau chiriasi, pentru orice segment al domeniului constructiilor.

Echipa noastra este constituita din persoane tinere si dinamice cu o varietate de competente ca Project Manageri, Arhitecti, Ingineri, Planificatori de proiecte, Diriginti de santier si Supervizori.

Portofoliul nostru de proiecte cuprinde lucrari de reamenajare a cladirilor vechi, constructii noi si restaurari, in multiple domenii: corporate, rezidential, retail, hotelier.romfelt_tmb.jpg

ROMFELT PLAZA

Descriere proiect: Complex rezidential, 616 apartamente in 9 cladiri, situat in Strada Ziduri Intre Vii , nr. 19, Bucuresti Romania, 2S+P+4/2S+P+16/2S+P+24
nusco_tmb.jpg

NUSCO TOWER

Cladire de birouri clasa A, Soseaua Pipera, nr. 42, Bucuresti 3S+P+18F
madgearu_tmb.jpg

MADGEARU

Cladire apartamente de lux, Str. Madgearu , zona Herastrau
dristor_tmb.jpg

DRISTOR - RAMNICU VALCEA

Cladire rezidentiala, 2S+P+10E
ecc_tmb.jpg

EEC

Complex comercial, rezidential si de birouri, Str. Polona, 2S+P+6E
romital_tmb.jpg

ROMITAL

Apartamente de lux, Str. Banu Antonache (zona Floreasca)
ev_tmb.jpg

ENGLISH VILLAGE

Vile rezidentiale si cladiri de birouri si spatii servicii ,Clinceni/ILFOV